Fransar & Bryn

Hur går en fransförlänging till?

Under en behandling ligger du ned bekvämt i en behandlingssäng nedbäddad med musik i rummet. Jag sätter pads och skyddstejp så att dina underfransar skyddas. Sedan sätter jag lösfransar en och en på dina naturliga ögonfransar. Jag sätter fast fransarna med ett mycket starkt svart lim som är allergitestat. Jag använder enbart EU-godkända produkter från Lash for Lash. En fransförlängning ska inte göra ont och många blir väldigt avslappnade och t.o.m somnar till lite under behandlingen.

Kan jag själv välja hur jag vill att det ska se ut? Finns det olika storlekar på fransarna?

Du kan själv välja vilket utseende fransarna ska ha. Vi pratar och jag väljer fransar efter ditt önskemål och utseende. Jag har flera olika längder och modeller på fransarna. Du kan få allt från väldigt naturligt look till en mer glamorösa Hollywood fransar!

Vad är det för skillnad på singelfransar, black diamond & volymfransar?

Singelfransar är en rund frans som applicerar jag en och en på dina fransar, samma sak med black diamond fast det är en platt frans. Medans volymfransar är när man applicerar flera tunna fransar på en frans.

Sliter inte fransförlängning på fransarna?

Om man applicerar rätt tjocklek för just dina fransar och är noga med separering av fransarna, så att de inte är ihopklistade kan du ha fransförlängning år efter år.

Allergi

Man kan få en allergisk reaktion mot akrylaterna i limmet. Om du får en reaktion får du svullna ögonlock och/eller klåda vid franskanten. Om en reaktion uppstår måste fransarna omedelbart tas bort. Detta gör jag med en speciell remover. Om du vill testa fransförlängning igen rekommenderar jag att du vilar i minst 3 månader.

Om du har eksem eller är allergisk/överkänslig mot kosmetika eller hudvårdsprodukter rekommenderar jag inte fransförlängning. Vill du så kan du komma inom och så applicerar jag några testfransar på ditt ena öga för att se om du tål limmet, som du får behålla i några dagar innan vi gör ett fullt set.

Meddela alltid din fransstylist om du haft någon tidigare reaktion.

Du får inte ha någon ögonsjukdom eller haft någon ögoninflammation på minst 3 veckor innan en fransförlängning.

Har du ytterligare någon fråga så tveka inte att höra av dig!